RomaniAzi.net

Uite ce casă frumoasă are Elena Gheorghe! Imagini din locuința pe care n-a vrut s-o arate nimănui! Cântăreața deține un duplex pe două niveluri, pe care și l-a decorat singură!

Solista este mandra de apartamentul ei, un duplex pe doua niveluri pe care l-a achizitionat in urma cu trei ani si pe care l-a mobilat dupa gusturile ei si ale sotului.

Locuinta care, conform unor surse din anturajul solistei, a costat in jur de 300.000 de euro este un duplex, foarte spatios, situat intr-un complex rezidential de lux.

Acolo, fiul vedetei, Nicholas, si varul lui, Lucas, se simt ca pe terenul de fotbal si incing adevarate meciuri, spre disperarea Elenei care isi imagineaza odata cu fiecare sut ca urmatoarea “victima” a mingii va fi unul dintre obiectele ei decorative preferate.

„Apartamentul are cinci camere, trei bai si o terasa imensa unde am putea amenaja si o mini cafenea (rade)”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro.

In plus, pe bloc, interpreta hit-ului „Jumatate” are o terasa mare, cu gazon, unde se poate duce sa se bronzeze in voie, fara sa fie deranjata.

Interesant este ca frumoasa vedeta nu a apelat la un decorator profesionist cand si-a mobilat casa, fiecare obiect, de la dulapuri, tablouri, tapet, mese si aragaz, pana la ramele pozelor fiind ales de ea si de sotul ei.

Ei bine, de cand a aflat ca va deveni din nou mamica, Elena s-a apucat de redecorat si prima incapere vizata a fost una de la primul nivel, unde avea un birou si foarte multe jucarii ale lui Nicholas.

Perfectionista fiind, vedeta a cautat cateva saptamani o canapea pe gustul ei, o masuta si cateva rame pentru poze, iar cand a reusit sa le gaseasca le-a asezat armonios in incaperea de langa living.

Loading...