RomaniAzi.net

Răzvan Fodor, de la PRO TV la Asia Express. A semnat deja contractul cu cei de la Antena 1

Răzvan Fodor va porni în cursa de la Asia Express! Alături de ceilalți coechipieri va trebui să parcurgă drumul de la Filipine și Taiwan. Toți vor încerca să facă tot ce pot în timpul probelor pentru a putea pune mâna pe marele premiu, 30.000 de euro.

Răzvan Fodor va concura la Asia Express pentru premiul cel mare

Fostul solist de la Krypton a moderat ani buni show-ul culinar Masterchef, iar mai apoi a fost la cârma emisiunii Vorbește lumea, alături de Vica, Nadine și Sore. Cu toate că acum are apariții nenumărate la diverse evenimente, majoritatea fanilor pe care îi are îl știu din telenovelele de la Acasă TV. Alături de el se zvonește că va fi Maria Buză, dar încă nu a fost confirmat, cuplul Speak și Ștefania, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Nico și fiica sa și Alexandru Abagiu și un prieten apropiat.

Nouă echipe vor avea de respecat aceleași reguli ca și până acum. Vedetele au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să-și găsească singuri cazare și mâncare, dar și un loc de transport cu care să ajungă la proba următoare.

Fodor și-a făcut încălzirea la Chefi la Cuțite

Marele premiu la care visează toți este de 30.000 de euro. Înainte să apară pe micile ecrane în cadrul Asia Express, vedeta și-a făcut încălzirea la Chefi la Cuțite. Răzvan Fodor a venit să le gătească șefilor un preparat mexican cu care a sperat să-i dea pe spate pe vechii lui prieteni.

„E o mâncare simplă, dar e important mixul de condimente, sare piper, oregano, chimion. Lumea crede că ciocolata e o fentă, dar nu e deloc. Are rolul ei. Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”
Răzvan Fodor