RomaniAzi.net

Slăbește fără oprire și azi ne-a lăsat pe toți mască! Ne-a arătat trupul ei, s-a pozat într-o rochie scurtă, scurtăă, dar ce se vede în partea de jos?!

Ozana Barabancea a reușit, prin efort și muncă susținută, să arate așa cum și-a dorit întotdeauna: demențial! După ce a dat jos peste 40 de kilograme, iubita brunetă se laudă cu silueta ei perfectă, iar cea ai recentă imagine cu ea a făcut ravagii pe internet.

Ozana a pozat într-o ipostază foarte sexy, îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, și-a lăsat la vedere picioarele acum foarte subțiri. Cu zâmbetul larg pe buze și ochelarii de vedere cu care deja ne-a obișuit, Barabancea i-a lăsat mască pe internauți și pe fani. a slăbit enorm, și este extrem de mândră de modul în care arată.

„Doamne, cât eşti de superbă! / Sunteţi superbă! Felicitări! / Bine de tot! / Eşti minunată! / Arăți foarte bine, Ozana! Îți doresc mult succes în continuare! / Frumoasă! / Perfectă! / Te-ai reinventat! / Ce picioare sexy”, au reacţionat oamenii la fotografia Ozanei Barabacea, potrivit spynews.ro.

Iată imaginile:

Loading...