RomaniAzi.net

Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă. Ce sumă cere și ce plănuiește să facă cu banii

S-a aflat recent că Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă. Mai exact, este vorba despre articolul vestimentar superb, purtat de brunetă când a devenit soția lui Virgil Șteblea. În mod surprinzător, vedeta își vinde această rochie, deși pentru multe femei reprezintă o amintire neprețuită.

Fosta prezentatoare TV își vinde rochia pe care a purtat-o când a mers în fața altarului alături de Virgil Șteblea. Adelina a făcut acest pas recent, fiind o veste pe care le-a dat-o chiar ea fanilor, dar și potențialelor cliente. Concret, aceasta își vinde rochia pe care a îmbrăcat-o chiar în biserică, în momentele în care s-a cununat religios. Adelina și partenerul său de viață au făcut nunta pe 20 iulie 2019, fiind împreună cu omul de afaceri de peste trei ani de zile. Totodată, ei au împrenă și o fetiță, pe Zenaida Maria, ce le întregește tabloul de familie.

Adelina Pestrițu a dezvăluit și motivul pentru care intenționează sî își vândă rochia de mireasă. Scopul acestei mici afaceri pe care bruneta intenționează să o facă este unul emoționant. Ceremonia religioasă a avut loc anul trecut la Biserica Nașterea “Maicii Domnului”, de pe Calea Dorobanților, din Capitală. Fosta prezentatoare de la Kanal D a povestit pe InstaStory că dintre cele două rochii purtate la nunta ei cu Virgil Șteblea, pe una vrea să o vândă, iar pe cealaltă să o păstreze în colecția personală.După ce își va vinde rochia de mireasă, Adelina Pestrițu vrea să doneze banii respectivi persoanelor nevoiașe. Când a mers la altar alături de soțul ei, bruneta a îmbrăcat o rochie de 8.600 de euro, în biserică. La petrecerea de nuntă aceasta a purtat o rochie în valoare de 40.000 de euro, fiind un articol vestimentar realizat manual și brodat cu mii de cristale.

“(…). Pe cea din stânga (n.r.: rochia de mireasă de la biserică) o scot la vânzare și donez banii, pe cea din dreapta o păstrez”, a transmis Adelina Pestrițu, în mediul online.

“De ce o vinzi pe cea cu care ai fost îmbrăcată la biserică? Are mai multă valoare sentimentală”, a fost întrebarea primită din partea fanilor.

Tocmai pentru că ajutorul pe care îl vo da în urma vânzării ei este tot de la Dumnezeu pentru cei nevoiași. Banii vor ajunge la oamenii fără posibilități”, a susținut Adelina, la scurt timp, potrivit celor de la cancan.ro.