RomaniAzi.net

Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj și a publicat nota de la BAC! Cât a luat

Astăzi elevii au sustinut ultima proba a examenului de Bacalaureat din 2020. Cu aceasta ocazie, ne-am reamintit cum s-au descurcat vedetele noastre la acest examen important.

Bianca Drăgușanu s-a săturat de speculațiile pe seama ei și a publicat sigură nota de la BAC. Femeia, care a absolvit examenul maturitatii in 2002, este acum una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Blondina a aparut pentru prima data la tv la emisiunea „Din Dragoste”. O buna perioada de timp nimeni nu a stiut nimic de tanara de la Calan. Asta pana cand a aparut la bratului lui Cătălin Botezatu.

Designer-ul a prezentat-o drept iubita lui, iar de atunci multe usi i s-au deschis frumoasei femei. Total schimbata de la prima aparitie publica, Bianca Drăgușanu a ajuns o femeie dorita de toti barbatii din Romania. Operatiile estetice nu s-au oprit, iar Bianca de acum nu mai seamana nici cu cea care ii era iubita lui Botezatu. Intre timp, femeia a muncit din greu pentru a isi depasi conditia. A pus pe picioare un atelier de rochii ce ii aduce sume frumusele si a cochetat si cu meseria de prezentatoare.

Ce notă a luat la Bac Bianca Drăgușanu

Pentru ca s-a saturat de cei care ii criticau capacitatile intelectuale, Bianca Drăgușanu a făcut un gest indraznet în 2017. Blondina a publicat diploma de BAC pe internet, pentru a incheia orice speculatie cu privire la gradul ei de cultura. Trebuie sa recunoastem ca femeia s-a descurcat destul de bine la examenul maturitatii. Media generala cu care Bianca a luat examenul a fost 8, 95. Vedeta a luat si cateva note de 10 la unele probe.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, scria vedeta pe o rețea socială, în dreptul unei fotografii cu diploma sa de BAC.

Bianca Drăgușanu a absolvit Liceul de Informatică din Petroșani în 2002 și a trecut toate probleme de examen, fără probleme. La Limba și Literatura Română, la proba orală, a obținut nota 9, iar la cea scrisă la fel. La Engleză, blondina a luat 8,50. Matematica i-a pus ceva mai multe probleme, având cea mai mică notă, 7,20. La proba la alegere, Tehnica Servicii Consumatorilor, cât și și Educație Fizică, Drăgușanu a luat 10.