RomaniAzi.net

O adolescentă de 16 ani a minţit că este fugărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol, doar ca să-şi petreacă noaptea cu iubitul ei

Mama fetei o suna într-una, pentru că târziu şi Fernanda nu mai venea. La un moment dat, fata a sunat înapoi şi i-a spus mamei plângând că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol şi ea încearcă să fugă de el.

În realitate, Fernanda era cu iubitul ei, încerca să mai tragă de timp ca să stea cu el.

Femeia a sunat imediat la Poliţie că fata ei nu mai răspunde şi să nu se fi întâmplat ceva cu ea, pentru că cineva înarmat cu o sabie şi un pistol o urmăreşte.

Imediat, la nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren.

Căutările au continuat toată noaptea, iar minora a fost găsită în jurul orei 7 dimineaţa, aşteptând liniştită, pe o bancă, în parcul din zona Podgoria.

„În seara zilei de 26 Iunie a.c, la ora 23.36, o femeie din Arad a sesizat prin 112 că fiica ei, Moisa Fernanda-Anamaria, de 16 ani, a sunat-o și i-a spus că este urmarită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol. La nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren. În jurul orei 0,23, respectiv 0,29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu minora, care i-a spus că este speriată, aleargă de urmăritor și se află în cartierul Gai. Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineața acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere și din declarația acesteia, minora nu a fost victima vreunei infractiuni, cercetările relevând că aceasta și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei. A fost condusă la sediul I.P.J. Arad pentru a fi predată familiei, fiind sancționată conform legii”, informează poliţiştiii.