RomaniAzi.net

Antonia, declarații acide după ce Mario Fresh și Lino Golden au rupt prietenia cu Alex Velea. ”Trădați oameni care au fost lângă voi”

Un nou scandal pare să izbucnească în showbiz-ul românesc. După ce Mario Fresh și Lino Golden au rupt prietenia cu Alex Velea, Antonia face declarații acide asupra celor doi!

Lumea showbiz-ul românesc este șocată de separarea dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden, asta după ce artistul a reușit să-i aducă pe cei doi în prim plan. Acum Antonia are o reacție acidă la adresa acestora!

Declarația acidă a Antoniei la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden!
Un nou scandal stă pe care să înceapă în mediul online și totodată în showbiz-ul românesc. După ce Mario Fresh și Lino Golden au anunțat că nu mai sunt prieteni cu Alex Velea, iar Lino chiar a făcut niște declarații destul de dure la adresa sa, acum Antonia vine cu o reacție dură către cei doi artiști pe care Alex Velea a reușit să-i aducă în prim plan.

În urmă cu scurt timp, Antonia a postat pe pagina sa de socializare un text în care a făcut strict referire la cei doi, mai ales că Alex Velea i-a ajutat să ajungă nume mari, iar acum ei au rupt prietenia cu el.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest.”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia pe Instagram!

Imediat Lino a venit cu o nouă reacție!
Scandalul dintre Lino Golden și Mario Fresh, dar și Alex Velea și Antonia continuă prin reprici în mediul online. După mesajul postat de vedetă, Lino a venit cu o nouă reacție!

”Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? și după tot ei dau sfaturi și vorbesc urât de cei care bârfesc? vreți să vă zic despre ei? ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino pe Instagram.