RomaniAzi.net

De ce l-a iertat Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi, după ce s-a scris că ar fi bătut-o? Mesajul blondinei spune tot

Au pus pe toată lumea pe jar, după ce s-a scris că ar fi bătut-o și ulterior, au apărut la braț prin oraș, dar acum Bianca Drăgușanu spune de ce l-a iertat pe Alex Bodi. Mesajul blondinei clarifică totul.

Relația ca a lor nu are nimeni, căci o zi este bună și una rea, însă întotdeauna învinge dragostea! Vorbim din nou despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii cele mai controversate povești de amor din showbiz, care pare că nu are niciun moment de liniște, dar nici nu ajunge la final.

Dragostea mare pe care și-o poartă unul altuiau, sau dependența de prezența partenerului, i-au făcut pe cei doi să se despartă și să se împace de foarte multe ori, lucru care s-a întâmplat și acum.

După ce Bianca Drăgușanu a ieșit și a spus că va mărturisi unele detalii picante din viața ei de amor, apoi s-a scris că a fost bătută dur de Alex Bodi, acum cei doi petrec la braț ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Mesajul Biancăi Drăgușanu după ce l-a iertat pe Alex Bodi
Însă, se pare că lucrurile nu sunt deloc luate în râs în relația lor, căci blonda a ținut să lămurească pe toată lumea. Fosta prezentatoare TV a publicat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, dar și un mesaj cu subînțeles. Astfel, diva spune că în viață, mai precis, în amor, trebui să depui efort pentru a avea parte de o schimbare. Așa că ne putem gândi, că blonda iartă totul din iubire și din dorința de a nu-și pierde iubitul.

”Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efortul depus. Și când depui efort în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Și așa se produce schimbarea”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei în care Alex Bodi o ține în brațe, semn că ea speră că totul va merge spre bine, căci nu renunța la iubire, ba chiar, luptă până la ultima putere.

La vederea fotografiei cu cei doi, ambii îmbrăcați în negru și destul de serioși, fanii au reacționat imediat și zecile de mii de aprecieri au curs pe banda rulantă.