RomaniAzi.net

TE TOPEȘTI TOT! FOTOGRAFIA DE MILIOANE CU FETIȚA LUI LIVIU VÂRCIU: FRĂȚIORUL URMA SĂ FIE BOTEZAT

În mare secret și-au botezat băiețelul Anda Călin și Liviu Vârciu, doar familia fiind prezentă la eveniment. Avea să facă declarații apoi, dar și să anunțe, oarecum, printr-o fotografie de milioane pe Facebook că în viața lui s-a întâmplat ceva frumos.

Liviu Vârciu a făcut câteva declarații pentru spynews.ro în legătură cu evenimentul emoționant la care a fost actorul principal, alături de Anda. ”A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă”, au fost cuvintele celui care debuta cu adevărat în showbiz cu trupa L.A.

Fotografia de milioane cu fetița lui Liviu Vârciu
Liviu Vârciu avea să urce o fotografie de nota 10 pe Facebook, în care este alături de Anda și de fetița lor, Anastasia. Poza este făcută chiar în ziua în care Liviu și Anda urmau să-și boteze băiețelul, frățiorul Anastasiei. Cei trei sunt fericiți, dar Liviu avea să se simtă vinovat, cel puțin în descrierea fotografiei: ”Uite cum stresăm copilul!” Nu-l stresau, însă, îl sărutau apăsat!

Liviu Vârciu devenea tată pentru a treia oară în luna mai a acestui an, când Anda i-a dăruit un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, Anastasia. Liviu mi are o fată, Carmina, dintr-o relație anterioară, ruptă în urmă cu mulți ani.