RomaniAzi.net

Cum a venit încălțat Eupsihie de la Chefi la cuțite în marea finală! Fostul concurent i-a surprins pe toți / FOTO

Alături de cei trei concurenți din marea finală ”Chefi la cuțite”, pe lângă Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au fost și foștii concurenți din echipele juraților! Iar acum, surpriză! Cum a venit încălțat Eupsihie de la Chefi la cuțite în marea finală? Fostul concurent i-a surprins pe toți! Imaginea a făcut furori în mediul online!

”Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, a ajuns la final, iar marele câștigător a fost nimeni altul decât Ionuț Belei, concurentul care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Desigur că, pe lângă jurați, alături de cei trei finaliști, Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru, și-au făcut apariția și foștii concurenții care au fost eliminați pe parcusul etapelor din concurs!

Cum a venit încălțat Eupsihie de la Chefi la cuțite în marea finală? Fostul concurent i-a surprins pe toți
Fericit nevoie mare că a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de Chef, Ionuț Belei a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de foștii concurenți. Pe lângă mesajul frumos postat de marele finalist, există ceva care ne-a atras atenția în mod special și nu, nu la el, ci la Eupsihie și Manoliu.
După cum puteți observa și în fotografiile din galeria foto, cei doi foști concurenți au decis să se relaxeze în marea finală și au venit încălțați cu… papuci!

”Impreuna am reusit! Fara voi nu as fi reusit si va multumesc ca ati dat dovada de barbatie! Chiar daca pe parcursul competitiei ne-am mai aratat coltii in final am ajuns sa muncim cot la cot si sa dam dovada de profesionalism! Va doresc toate cele bune si spor la gatit! 🎱🔥🔪”, a fost mesajul care a însoțit fotografia lui Ionuț Belei.

Drama prin care a trecut Eupsihie în copilărie

Cu toate că l-am cunoscut cu zâmbetul pe buze și plin de energie, viața i-a dat lovitură după lovitură fostului concurent. Coca Nicolae Eupsihie și-a deschis sufletul în fața tuturor și a povestit drama pe care a trăit-o în copilărie. A trecut prin momente cumplite, pe care nu le va uita niciodată, fiind marcat de bătăile pe care le primea din partea tatălui său, fără niciun motiv.

”Am stat în Germania până la vârsta de opt ani, când au divorțat părinții mei. Am muncit de la vârste fragede, de la cinci ani. Fiind la țară aveam animale. Tata pleca dimineața, nu îl interesa. Eu cu mama făceam lucrurile în locul lui. El consuma alcool, aveam cinci-șase ani când a început să aibă atacuri care m-au marcat. Venea acasă și mă lua la bătaie, fără vreun motiv. Nu conta nimic, nu avea motiv.”, a declarat fostul concurent.

Și dacă credeați că asta este tot, nici gând! Prin același tratament trece și mama sa, iar Eupsihie era martor la toate momentele de agresiune din partea tatălui său. În acel moment, cea care i-a dat viață a decis să plece, iar în cele din urmă s-a ajuns la divorț. Fostul concurent de la ”Chefi la cuțite” a declarat că nu mai ținut deloc legătură cu tatăl său.

”Se băga mama pentru mine, dar o bătea și pe ea. Tata, ca să nu mai aibă asupra mea contacte violente, mama a decis să plece la părinții mei. Poate în ziua de astăzi nici nu mai eram în viață. Nu am ținut legătura deloc după. Am îngropat tot, pentru mine trecutul nu mai există”, a mai povestit Coca Nicolae Eupsihie.