RomaniAzi.net

Mirela Vaida, acuzată că atacul în direct a fost regizat! Prima reacție a vedetei: „Îmi este teamă că…”

Mirela Vaida a fost acuzată de telespectatori că momentul atacului în direct ar fi fost regizat.

Mirela Vaida a trecut printr-un moment traumatizant, vineri, în timpul filmărilor. Ea a fost atacată în direct de către o femeie dezbrăcată, care avea în mână cu o piatră. Celebra prezentatoare tv a fost șocată de ceea ce s-a întâmplat și a mărturisit că se teme pentru viața ei.
Imaginile au fost imediat viralizate pe internet, în care se poate observa cu exacitate momentul în care Mirela Vaida este atacată de femeie, însă se ferește de piatra pe care a aruncat-o în direcția ei.
Momentul i-a făcut pe mulți dintre telespectatori să creadă că momentul este regizat. Mirela Vaida a decis să răspundă acestor acuzații și a negat că momentul ar fi fost regizat. Vedeta se teme pentru viața ei și că în spatele acestui atac să nu fie o persoană deranjată de anchetele pe care emisiunea le face.
„Nu. Nu există așa ceva. Niciodată în viața mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment farse. Imi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viața mea”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, în stare de șoc după ce a fost atactă în direct: „Am văzut moartea cu ochii”
Mirela Vaida a făcut primele declarații pe pagina sa de Instagram, în urma atacului. Celebra prezentatoare tv a recunoscut că a văzut moartea cu ochii, însă acum se află în siguranță alături de familia sa.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Mi-am văzut moartea cu ochii.

Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi.

Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat.
Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea era laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a declarat Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram.