RomaniAzi.net

La 40 de ani, o femeie a născut 21 de copii. Pe primul l-a născut la 14 ani Citeşte întreaga ştire: La 40 de ani, o femeie a născut 21 de copii. Pe primul l-a născut la 14 ani

Sue și Noel Radford au 21 de copii, fiind cea mai numeroasă familie din Marea Britanie. Sue, care se apropie de 41 de ani, a povestit că avea 13 ani când a rămas însărcinată cu primul ei copil, în timp ce soțul său, Noel avea 18 ani.

Cuplul a povestit că au hotărât să-l păstreze pe primul lor copil, Chris, în ciuda faptului că erau atât de tineri, deoarece ei au fost amândoi adoptați la naștere. La patru ani după nașterea primului lor copil, cei doi s-au căsătorit și între timp au mai avut încă 19. Cel de-al doilea copil al cuplului, Sophie, s-a născut când Sue avea17 ani.

Familia trăiește acum într-o casă victoriană de 240.000 de lire sterline, pe care au cumpărat-o acum 11 ani și se mândresc că nu au carduri de credit sau credite bancare. De asemenea, ei spun că pleacă într-o vacanță în străinătate în fiecare an. Ei cheltuiesc 300 de lire sterline pe săptămână pentru mâncare, iar când vine vorba de sărbătorirea zilelor de naștere, fiecare copil primește un cadou de 100 de lire sterline. Pentru perioada Crăciunului, bugetul de cadouri este între 100 și 250 de lire.