RomaniAzi.net

Îl mai țineți minte pe Nea Rață? Are o avere impresionantă strânsă din agricultură! E greu de crezut câți bani a putut să dea pe un singur tractor: Tu ce ai face dacă ai avea atâția bani? Este o sumă imensă:

Nea Raţă a dezvăluit ce avere impresionantă a reuşit să strângă din agricultură. Celebrul fermier susţine însă că investiţia este pe măsura câştigului, dezvăluind suma impresionantă pe care a dat-o pe un singur tractor.

Nea Raţă a arătat românilor că dacă vrei poţi face avere şi din agricultură. Celebrul fermier şi-a prezentat gospodăria construită cu greu, dar şi utilajele în care a investit peste 100.000 de euro, menţionând că numai pe un tractor a cheltuit 62.000 de euro.

”M-am apucat de casă înainte de a mă căsătorit cu soţia mea, anul acesta am făcut 23 de ani de căsătorie, şi apoi am continuat-o cu ea. Ea a vrut piatră, eu am vrut aia, ea a vrut tablă, eu poartă. Şi până la urmă a ieşit. Eu am patru funcţii: paznic, tractorist, administrator şi vedetă, mă, ca să ştie lumea. Dacă munceşti, ai. Avem tractoare, tot felul de utilaje: semănătoare, disc, plug, maşină de ierbicidat… Am dat 62.000 de euro pe tractor, cât o maşină de top. Pe maşina de ierbicidat am dat 24.000 de euro, iar pe celălalt 24.000 de euro. Sunt utilaje şi mai scumpe, dar eu doar atât mi-am permis pentru că trebuie să-mi mai iau si obiectul muncii, pământ. Mi-au intrat banii, pot să plec în Cuba!”, a explicat Nea Raţă.

Citeste si Îl vezi mereu la TV, dar habar nu aveai cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru! Este una dintre cele mai frumoase soții de prezentatori din România, dar iată ce meserie are:

Cine este cu adevărat Nea Rață

A câştigat simpatia publicului după ce i-a iniţiat în tainele agriculturii şi ale traiului la ţară pe cei 12 concurenţi ai emisiunii Ferma Vedetelor. Foarte puţine lucruri se ştiu însă despre fermierul Nea Raţă.

Pe o străduţă cochetă din comuna Agigea, judeţul Constanţa, îşi are gospodăria fermierul Nea Raţă de la Ferma Vedetelor (49 de ani), pe numele său real Florin Raţă, scrie click.ro. Prin gardul impunător nu se poate zări mai nimic în curte, dar la o privire mai atentă se observă că aici domneşte ordinea şi curăţenia. Iarba e tunsă meticulos, copacii daţi cu var pe trunchi, iar panseluţele multicolore şi câteva statui completează tabloul unei ogrăzi fără cusur.

Chiar dacă are o casă impunătoare, trei maşini şi o fermă de utilaje la Moviliţa, Nea Raţă nu se făleşte cu averea sa, iar cei care-l cunosc spun că e om gospodar, modest şi-şi iubeşte familia ca pe ochii din cap.

„Are doi copii frumoşi, Maria şi Bogdan. Soţia Mihaela i-a crescut bine, sunt copii cuminţi şi respectuoşi”, a spus unul dintre puţinii săteni, care ştiu că vecinul lor e vedetă la Bucureşti. Localnicii urmăresc emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro Tv, dar nici prin cap nu le-a trecut că fermierul care dă ordine vedetelor e chiar vecinul lor.

„Nea Raţă? Ăla de la Pro tv stă în Agigea? Stau de 30 de ani aici, dar n-am auzit de el”, a spus nea Ion, care muncea la doi paşi de casa fermierului. Altă stradă, aceeaşi reacţie.

Citeste si Așa rămâi trei luni fără permis! Și tu obișnuiești să faci asta! O nouă pedeapsă a primit undă verde de la guvern!
„Ne uităm la emisiune şi ne place fermierul. Zici că-i nea Marin! (n.r. Marin Barbu de la Antena 1) Dar nu ştiam că locuieşte aici! Poate s-o fi mutat de curând”, a spus tanti Nina. Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, care s-a născut la ţară, în comuna Apa Asău (Bacău), are însă mai bine de 20 de ani de când şi-a ridicat casa în sat.