RomaniAzi.net

Un bărbat a fost găsit mort în parcul IOR din Capitală

Descoperire șocantă în parcul IOR din Capitală. Un bărbat de aproximativ 47 de ani a fost găsit decedat în această dimineață.

Un apel la 112 a fost efectuat de o persoană care trecea prin parcul IOR, joi dimineața. Aceasta a observat trupul neînsuflețit al unui bărbat plutind pe apa lacului.

La fața locului au ajuns, în scurt timp, polițiștii de la secția 12 dar și o ambulanță. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul în jurul orei 10.00.

Oamenii legii se află în continuare la fața locului, urmând ca cei de la serviciul Omoruri să preia această anchetă, pentru că este vorba despre o moarte suspectă și se iau în calcul toate variantele posibile, fie un înec, fie un suicid fie o crimă.

În acest moment, victima nu a fost identificată, vârsta acestuia fiind stabilită după estimările celor de la Ambulanță.

Citeste si: Un polițist de investigații criminale și-a găsit iubita spânzurată într-o fabrică dezafectată din București

Un polițist bucureștean și-a găsit iubita spânzurată într-o clădire părăsită din sectorul 3, după ce, timp de 24 de ore, a căutat-o disperat, ajutat de colegii săi polițiști. În cele din urmă, tânăra a fost găsită moartă, într-o încăpere a unei fabrici abandonate de pe bulevardul Theodor Pallady.

După ce s-a raportat dispariția femeii, autoritățile au răscolit tot orașul, într-o cursă contra cronometru, existând indicii care indicau că viața femeii era în mare pericol, potrivit gandul.ro.

Un ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1 a anunțat, vineri, că iubita lui, în vârstă de 31 ani, a dispărut fără urmă. Sesizarea a fost preluată de Compartimentul Urmăriri al Poliției Sectorului 6, unde cei doi aveau domiciliul. În paralel, polițistul și-a chemat în ajutor câțiva colegi de serviciu, cu care a început căutarea femeii.

Potivit unor surse judiciare, cei doi aveau o relație veche și se gândeau la casătorie, dar, în ultima vreme, femeia amenințase de mai multe ori cu sinuciderea.

Surse ale gandul.ro spun că femeia îl avertizase de mai multe ori pe polițist că vrea să se spânzure, iar vineri seară, după ce a constatat că iubita lui nu mai este de găsit, acesta s-a temut că a plecat să-și pună capăt zilelor. Cu fiecare oră care trecea, polițistul știa că șansele s-o găsescă în viață scădeau considerabil.

Nu a fost găsit niciun bilet de adio
Alături de colegii săi, polițistul a răscolit mai multe clădiri dezafectate și zone împădurite din Capitală. La exact 24 de ore de la sesizarea dispariției, colegii de birou ai ofițerului au făcut descoperirea macabră. Femeia era spânzurată de o grindă, într-o clădire abandonată a fostei fabrici „Chimopar”, de pe bulevardul Theodor Pallady.

Anchetatorii Serviciului Omoruri au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că pe trupul femeii nu s-au găsit alte urme de violență în afara celor provocate prin spânzurare. Femeia nu a lăsat un bilet în care să-și explice gestul extrem.