Romania Azi

A venit aseara, in direct, si a lamurit relatia cu Smiley! A spus public, tot, tot! “Eu nu sunt o femeie care să mintă!” Adevărul despre cel mai mediatizat cuplu spus chiar de Gina

În cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Gina Pistol a vorbit în premieră despre relaţia cu Smiley. Frumoasa blondină a susţinut că are pretenţii de la relaţia în care este implicată, dar şi că în relaţiile anterioare nu a înşelat niciodată, deoarece nu ştie să mintă.

Gina Pistol a oferit în platoul “Xtra Night Show” primele declaraţii despre relaţia cu Smiley. Iubita cântăreţului este conştientă de calităţile sale şi s-a săturat până peste cap de compătimirea oamenilor.

M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie.

Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: “Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…)

O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint“, a susţinut Gina Pistol.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş.

Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy. În prezent, ea prezintă emisiunea “Asia Express”, iar în viaţa personală se iubeşte cu Smiley.

Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor! Şi la propriu, şi la figurat, pentru că acum se află în Thailanda, în primul lor concediu exotic de când sunt împreună.

Fanii virtuali aşteaptă însă să-i vadă pe amândoi în aceeaşi poză, sugestie care a cam deranjat-o pe Ginuţa. Blondina a şi dat o replică acidă.

Gina Pistol şi Smiley au încheiat anul 2017 împreună, căci blondina l-a însoţit pe solist de Revelion, la concertul de la Sibiu, iar 2018 i-a găsit tot unul lângă celălalt, căci cuplul a plecat într-o vacanţă exotică, în Thailanda.

De când au ajuns în Asia, cei doi îndrăgostiţi îşi ţin fanii la curent cu escapada lor, dar fanii par nemulţumiţi de fotografiile pe care văd pe Instagram.

Adică peisaje sau portrete fie cu Gina, fie cu Smiley, nici o imagine cu ei doi împreună. O fană mai îndrăzneaţă chiar i-a atras atenţia frumoasei blondine că ar trebui să ia atitudine.

loading...

Redactia RomaniaAzi

Add comment