Romania Azi

E pentru prima dată când se spun așa dedesubturi despre Bianca Drăgușanu. Prezentatoarea, făcută praf! „Șefa siliconatelor din România este…” Dezvăluiri despre câți bani câștigă și cum i-a luat locul Gabrielei Cristea

Jurnalistul Mircea N. Stoian a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu pe blogul său. Acesta a comentat pe marginea faptului că vedeta ar munci gratis la postul de televiziune Kanal D, unde este prezentatoare.

Bianca Drăgușanu, mama unei fetițe care se numește Sofia Natalia, este prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, unde a înlocuit-o pe Gabriela Cristea.

Despre Bianca Drăgușanu, care formează un cuplu cu Victor Slav, în ultimele zile au apărut informații conform cărora ar munci gratis la postul respectiv de televiziune.

Pe blogul său, jurnalistul Mircea N. Stoian, a comentat acest lucru.

„Bianca Drăgușanu muncește pe gratis la Kanal D… Cunoscând bine personajul, îndoiala că afirmația e corectă mă roade, precum o bătătură la călcâiul stâng.

Șefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri.

Cum știu bine că nu se scoală din așternuturi decât pentru sume cu cel puțin trei zerouri, (în euro evident) e clar că mecanismele prin care Bianca Drăgușanu a ajunsă să îi scuipe semnițe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele.

Mămica implanturilor și modificărilor trupești știe foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârțâie și îi este potrivnic. Știe să dea cât trebuie, unde trebuie, dar mai ales cui trebuie. (bună ziua, binețe, sfaturi etc.) În televiziune randamentul e dat de trinomul audiență-publicitate-costuri.

Obsesia pentru Bianca Drăgușanu și al ei consort, ambii cu performanță în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilitățile de negociator pe care miss botox le are și de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale.

Cum mecanismul ungerii a funcționat perfect în Antena 1 și mai peste tot pe unde Bianca și-a depus icrele mediatice, e clar că blonda minune din Motru a știut pe ce butoane să apese ca să râmână în cărți la Kanal D lăsând-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fără botox”, a scris Mircea N. Stoian.