Romania Azi

Semn rau la inmormantarea Stelei Popescu! Toti s-au speriat! Cand cade crucea se spune ca…

Intr-un moment de neatentie, cineva a izbit crucea si tabloul cu chipul Stelei Popescu, daramandu-le.

Chiar daca totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, toata lumea din manastire si-a facut semnul crucii.

Superstitiile spun ca, daca o cruce se rupe sau cade si un tablou se prabuseste, cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand.

Eleganta si cocheta asa cum a fost tot timpul, stralucind ca un veritabil star de cinema.

Pentru ca daca cuiva i se potriveste fara tagada statutul de “vedeta” in Romania, aceasta este Stela Popescu.

Din sicriul rece, mult prea rege pentru un suflet atat de cald, care a usurat trupul inert cu 21 de grame, se putea admira chipul frumoasei adormite Stela Popescu.

In timpul slujbei religioase de inmormantare, din Manastirea Cernica, s-a intamplat un incident nedorit: cineva a daramat tabloul cu chipul Stelei Popescu si crucea.

Superstitiile din batrani spun ca asta este semn rau.

Si ca daca o cruce se rupe sau se prabuseste sau un tabloul cade, inseamna ca cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand.

Doamne fereste!

Alexandru Arșinel, prezent la înmormântarea Stelei Popescu, pare să fie extrem de afectat de ceea ce se întâmplă în aceste momente.

Mai exact, prezent la slujba de înmormântare, Alexandru Arșinel a început să se simtă rău. La un pas de leșin, actorul care, timp de aproape 30 de ani i-a fost partener de scenă Stelei Popescu, a avut nevoie să fie sprijitnit de cei din jur și a solicitat un scaun să se așeze pentru a nu se prăbuși din picioare.

De altfel, de zile întregi, Alexandru Arșinel pare să fie extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat cu partenera lui de scenă.

Mai exact, artistul a avut nevoie, în repetate rânduri să se liniștească, toarte aparițiile sale publice dovedind că durerea lui este fără margini.

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit
Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă.

Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica.

Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

Stela Popescu, o personalitate strălucitoare a culturii româneşti, a fost găsită moartă de către fiica sa.

Decesul său a lăsat în urmă doar durere, întreg poporul român o plânge şi o regretă pe iubita şi inegalabila actriţă.

Familia acesteia a anunţat iniţial că trupul neînsufleţit al iubitei actriţe va fi depus sâmbătă la Mânăstirea Cernica.

Sicriul Stelei Popescu nu a mai fost adus la mânăstire, iar priveghiul a avut loc tot la teatrul „Constantin Tănase”.

Regretata actriţă va fi depusă duminică la mânăstirea Cernica, deoarece biserica veche, în care trebuia adus sicriul este în renovare, iar capela de la cimitir ar fi fost neîncăpătoare pentru toţi oamenii care ar fi venit să-şi ia rămas bun.

Totodată, în biserica mare se ţin slujbe şi nu ar fi fost posibil ca trupul neînsufleţit al actriţei să fie depus.

De aceea, familia a renunţat la ideea iniţială, iar sicriul Stelei Popescu este în continuare la teatru “Constantin Tănase”.

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă.

Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi, la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie dus la capela din Cernica.

Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

La ultima sa apariţie, Stela Popescu a avut un discurs incoerent
“Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum, nu pentru că eu sunt neorganizată, ci că voi sunteți… De 20… 50 și… De 20 și… Am văzut acasă… Toată casa mea…

V-am văzut pe voi… Pentru că ei nu m-au chemat… Eu n-am chemat… Nu am venit. Nu știu de ce.

De ce m-ați chemat, mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aici?

Stau de-acasă, fac toată casa… Da, sunt acasă”, este discursul incoerent al artistei, cu două zile înainte de a fi găsită decedată.

 

 

 

loading...

Redactia RomaniaAzi

Add comment