Romania Azi

Andra, amor in secret cu un CANTARET CELEBRU de la noi ”I-AS FACE MULT RAU…” Cine e si de ce s-au despartit

Inainte sa inceapa o relatie cu Catalin Maruta si sa se marite, Andra a mai tarit o poveste de dragoste cu Dragos Caploiu, ce a facut parte din trupa Groove, formatie ce a fost la moda in anii 90. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cind aveau 15 ani, iar relatia dintre Andra si Dragos s-a incheiat in 2005. Acestia au stat impreuna timp de doi ani si jumatate, iar dupa ce au pus capat legaturaturii nu au ezitat sa se sicaneze prin intermediul ziarelor.

Cintareata sustinea ca Dragos o „terorizeaza” cu telefoanele, iar cel din urma a tinut sa lamureasca toata povestea dintre ei. “Eu nu m-am certat cu Andra, pur si simplu ne-am despartit, ceea ce este cu totul altceva. Am incercat sa raminem prieteni. Am fost impreuna cu Andra doi ani si jumatate.

Ne-am despartit cu o saptamina inainte de Cerbul de Aur si am hotarit atunci, de comun acord, sa pastram distanta si sa nu mai tinem legatura, nici macar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie si nici ei rau, mai ales ca ea avea sa se prezinte la festival. Asa se face ca in ziua in care Andra urma sa intre pe scena, cu putin timp inainte, i-am dat un mesaj in care i-am urat succes. Asta a fost tot.

Dupa, Andra m-a sunat, iar eu nu i-am raspuns. Au urmat citeva mesaje din partea ei, in care imi cerea sa-i raspund la telefon pentru ca vrea sa-mi auda vocea si sa-i urez succes. Mi-a scris intr-un mesaj ca aceasta ar fi ultima ei dorinta, de a-i raspunde la telefoane. Nu am facut-o pentru ca asa am considerat ca este mai bine. Asa cum am spus si pina acum, contrar celor aparute in presa cum ca eu am terorizat-o cu telefoanele, imi rezerv dreptul de a infirma. I-as face mult rau daca as dezvalui”, marturisea Dragos in 2013.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vremea o ia razna, la finalul verii! Vezi unde plouă și unde continuă CANICULA

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea va fi oscilantă din punct de vedere termic în următoarele două săptămâni, cu zile în care temperaturile maxime vor depăși, în medie, 34 de grade, dar și cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), când probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în majoritatea regiunilor, în special în zonele montane, relevă prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 – 21 august, dată luni publicității.

În Banat, în prima zi a intervalului de prognoză, vremea se va răci semnificativ, valorile termice diurne se vor apropia de cele specifice perioadei, iar media lor, pe întreaga regiune, va fi de 30 de grade. Până în jurul datei de 10 august se va încălzi din nou, astfel că media maximelor va atinge 38 — 39 de grade. În următoarele două zile temperaturile maxime vor scădea cu 10 — 11 grade, apoi se va încălzi, de la o medie a maximelor termice de 27 de grade, în data de 13 august, până la 33 de grade, în ultima zi de prognoză. Media temperaturilor minime va oscila între 18 și 21 de grade. Până în dimineața zilei de 13 august, temperaturile minime vor scădea, iar media lor va fi de 15 grade, apoi nu vor mai avea variații semnificative. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată în jurul datei de 7 august și în intervalul 11 — 13 august.

În Crișana, după o răcire semnificativă a vremii, care se va produce în prima zi a intervalului de prognoză, vremea se va încălzi treptat, astfel că maximele termice vor atinge, în medie, la mijlocul primei săptămâni, 37 — 38 de grade. În următoarele două zile se va răci, iar maximele diurne nu vor mai depăși valori medii de 26 — 27 de grade. Până la sfârșitul intervalului se va încălzi din nou, iar mediile vor ajunge la valori de 31 — 32 de grade. Temperaturile minime vor avea variații de la 14 grade în diminețile de 13 și de 14 august, și 21 de grade, în jurul datei de 11 august. Vor fi posibile averse aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse în data de 7 august și între 11 și 13 august.

În Transilvania, în primele două zile de prognoză, media maximelor termice va fi de 30 de grade, apoi se va încălzi, astfel că între 9 și 11 august va urca spre 34 — 35 de grade. Ulterior, până în data de 13 august, media va scădea cu 8 grade, apoi va crește din nou, ușor și treptat, spre 31 de grade, în ultima zi a intervalului de prognoză. Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative până spre sfârșitul primei săptămâni, iar media lor va fi de 17 — 18 grade. Vor urma două zile, în care temperaturile nocturne vor scădea cu 4 — 5 grade, apoi nu se vor mai modifica semnificativ și vor atinge valori în jurul a 13 grade. Vor fi averse pe arii extinse la începutul intervalului de prognoză și în zilele de 12 — 13 august. În rest, doar pe arii restrânse, vor fi posibile averse, în general slabe cantitativ.

În Maramureș, în prima zi a intervalului de prognoză, vremea se va răci semnificativ, iar media valorilor termice diurne nu va mai depăși 27 de grade. Ulterior, până în data de 10 august, se va încălzi, astfel că media maximelor va atinge 36 de grade. În următoarele două — trei zile, temperaturile maxime vor scădea cu 10 — 11 grade, după care se va încălzi din nou, de la o medie a maximelor termice de 26 de grade, în data de 13 august, până la 30 — 31 de grade în ultima zi de prognoză. Media temperaturilor minime va oscila între 16 și 19 grade în primele 5 zile, în următoarele două va scădea cu aproximativ 5 grade, apoi va rămâne relativ constantă. Probabilitatea pentru averse pe arii mai extinse va fi ridicată la începutul intervalului și în perioada 11 — 13 august. În rest, ploi de scurtă durată vor fi posibile izolat.

În Moldova, în primele două zile de prognoză, vremea se va răcori, astfel că, în data de 8 august, media maximelor va fi de 28 de grade, iar a minimelor de 18 grade. În continuare, până în 11 august, se va încălzi, astfel că maximele termice vor atinge, în medie, 34 de grade, iar minimele 19 grade. Va urma o scădere a temperaturilor, cu 6 grade pentru valorile maxime și cu 3 grade pentru cele minime, pentru ca, până la finalul celei de-a doua săptămâni, să nu se mai înregistreze variații importante. Vor fi averse pe arii relativ extinse în data de 7 august, în jurul datei de 12 august și izolat în restul intervalului.

În zona Dobrogei, atât valorile termice diurne, cât și cele nocturne vor fi, în general, în scădere, până în 13 — 14 august, când media maximelor va ajunge la 29 — 30 de grade, iar a minimelor la 19 grade. Ulterior, până la încheierea intervalului de prognoză, nu vor mai fi variații semnificative. De asemenea, vor fi condiții pentru averse în primele zile ale intervalului de prognoză, în 13 august și în jurul datei de 18 august.

În Muntenia, la începutul intervalului de prognoză, valorile termice diurne vor scădea, iar media lor va atinge 33 de grade. În următoarele trei zile se va încălzi, astfel că în jurul datei de 11 august, media maximelor termice va fi de 36 de grade. Vor urma două zile de răcorire a vremii, astfel că în 13 august temperaturile maxime vor fi în medie de 30 de grade. Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni va avea loc un nou proces de încălzire, iar maximele termice vor ajunge la o medie de 34 de grade. Temperaturile minime, în general, vor fi în scădere, de la o minimă de 21 de grade, în prima dimineață, până la 17 grade, în ultimele. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai mare în primele două zile de prognoză și în 12 și 13 august.

În Oltenia, până spre sfârșitul primei săptămâni, media temperaturilor maxime va avea variații între 34 și 36 de grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de 21 de grade. Vor urma două zile de răcorire, apoi din nou o creștere treptată, de la o medie a valorilor maxime de temperatură de 29 de grade în data de 13 august, până la 34 de grade în 20 august. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între 17 și 21 de grade. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai mare în primele două zile din interval și în 12 — 13 august.

La munte, media valorilor termice diurne se va situa între 22 și 26 de grade până în jurul datei de 11 august, apoi va fi în scădere. Temperaturile minime nocturne se vor încadra între 10 și 16 grade. Averse vor fi aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele două zile ale intervalului de prognoză și în 12 — 13 august.