Romania Azi

Poză rară cu Ştefan Bănică Jr. şi frumoasa lui soţie! Lavinia Pîrva este HOT în costumul de baie

Ştefan Bănică Junior şi Lavinia Pîrva se numără printre cuplurile discrete din showbiz-ul românesc atunci când vine vorba despre viaţa lor privată. Cei doi s-au căsătorit vara trecută în secret, iar recent, ei au plecat într-o vacanţă exotică, fără să facă prea multă vâlvă pe reţelele de socializare.

Astăzi însă, frumoasa artistă a urcat pe internet o poză de colecţie în care apare în braţele juratului de la „X Factor”.

Fotografia de album a celor doi a fost realizată de soţia lui Ştefan Bănică Jr. În selfie, Lavinia Pîrva apare în braţele soţului ei, care îşi fereşte chipul de camera de fotografiat.

„#love #relax #beautifullife #beautifulworld (n.r. #iubire #relaxare #ViataFrumoasa #OLumeMinunata)” e mesajul scris de artistă în dreptul imaginii în care apare alături de soţul ei, Ştefan Bănică Junior.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară. „Superbă familie” e unul dintre primele comentarii primite.

În alte poze făcute publice de Lavinia Pîrva, aceasta apare în costum de baie, iar imaginile au făcut furori pe internet. Şi asta pentru că artista de 33 de ani arată senzaţional.

Citeşte şi: FOTO / Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a spus adevărul despre operaţiile estetice. Lavinia Pîrva: „Nu sunt împotrivă, aşa că…”

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în România în vara anului 2017. Petrecerea a avut loc în Bulgaria.

Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.