Romania Azi

ULTIMĂ ORĂ! Andra, internată în spital! Măruță nu a mai putut să…

Detalii despre starea familei…

Andra Măruță a fost văzută miercuri internată într-un spital privat. Sursele spun că vedeta ar fi fost internată la secția pediatrie, împreună cu unul din cei doi copiii. Cel mai probabil, micuțul suferă de o viroză sau raceală, întrucât în această perioadă au fost înregistrate mai multe cazuri în rândul copiiilor.

Fanii au obervat că prezentatorul TV, Cătălin Măruță este vizibil afectat de situație, fiind foarte abătut înainte de începerea emisiunii! Măruță nu a mai putut să se concentreze și să aibă același umor cu care și-a obișnuit publicul.

Nu e prima situație neplăcută prin care soții Măruță trec în ultima perioadă. Nu demult, Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fiica lui în brațe. Andra, momente de panică

Cătălin Măruţă, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a căzut pe scări, având-o în braţe pe fiica lor.

Din fericire nu s-a întâmplat nimic foarte grav. Cătălin Măruţă nu i-a dat drumul din braţe micuţei Eva, protejând-o aşa cum a putut mai bine, scrie Spy News. Ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, soţul Andrei s-a ales cu o orteză la piciorul stâng. Va trebui să o poarte o vreme, în funcţie de cum evoluează lucrurile.

„Ce să se întâmple, am alunecat pe scări şi am picat. Problema e că putea să fie şi mai grav. (…) Nu, că nu era să mor. eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, nu i-am dat drumul deloc din braţe”, a spus Cătălin Măruţă, potrivit sursei citate.

David Măruță, fiul celor doi, are pagină de Facebook şi de la începutul anului el s-a apucat de vlogging.

„Ce făţucă scumpă are!”, „E ziua de dinaintea vacanţei mult aşteptată! Cât aş vrea să am şi eu o vacanţă, dar mi-a trecut copilăria. Te pup, o zi faină, abia aştept să te văd la Sala Palatului”, „Ce scump e, seamănă cu mami”, „Ce frumos e… si cit de frumos o sa se facă Andra… ai grija, ca o să-ţi facă fetele coadă la uşă… Hahaha… seamănă mult cu tine… , „Să ştii că eu sunt fan David, deci orice ar spune, eu îl ascult” sunt cinci dintre mesajele lăsate de fanii Andrei şi ai fiului ei cu prezentatorul Cătălin Măruţă.

Andra ar fi încasat o sumă fabuloasă pentru un spectacol de doar 40 de minute. Contractul a fost făcut public recent, de un politician local. În perioada sărbătorilor de iarnă, un fost candidat la funcția de primar al orașului Târgu-Mureș, Dan Mașca, a făcut publice, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, mai multe pagini cu un contract pe care primăria l-ar fi încheiat cu firma care o reprezintă pe Andra, care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.